Fútbol

Michel Sánchez: "Ser segons ja és pràcticament impossible"

El tècnic del Girona va lamentar una derrota "dura" en un dia que va mostrar-se més "orgullós que mai" dels seus jugadors.

ESPORTS 15/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 15/05 AQUI GIRONA

17:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715782035684/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui al programa hem analitzat la derrota del Girona davant del Villarreal d'ahir a la nit a Montilivi (0-1) i també les declaracions dels protagonistes, després d'un parell de resultats en els que l'equip no ha aconseguit guanyar i la segona posició es complica molt. A banda d'això posem llum als moviments que hi haurà d'haver entre el Girona i el City Football Group i els detalls de la rua de celebració de l'equip que es farà el diumenge 26 de maig.

A banda d'això també em tractat el tema de futur del Bàsquet Girona, on Fotis Katsikaris podria confirmar aviat que serà la temporada que ve entrenador del Bàsquet Girona, després d'haver manifestat fa uns dies la seva voluntat de continuar al seu càrrec. A banda de Katsikaris també hi haurà moviment a la direcció esportiva del club i la plantilla.

A l'Uni Girona la notícia del dia, encara que molt esperada, és la baixa de Morgan Bertsch, que s'afegeix a Marianna Tolo com a baixa de cares a la temporada que ve.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00