Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "El Barça ja no ven per fitxar, ven per inscriure"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva, com cada dimecres, amb Ramon Besa

Ramon Besa: "El Barça ja no ven per fitxar, ven per inscriure"

Ramon Besa: "El Barça ja no ven per fitxar, ven per inscriure"

23:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715776185421/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La temporada del FC Barcelona ja arriba al seu final. Almería, Rayo Vallecano i Sevilla són els tres últims rivals del conjunt de Xavi Hernández, que té de cara acabar segon a la Lliga després de la derrota del Girona FC contra el Vila-real. Ara el Barça és segon amb 76 punts, un més que el Girona, però amb un partit menys; per tant, si el conjunt blaugrana guanya demà a Almería, tindrà ja quatre punts de marge respecte al conjunt gironí. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat, com cada dimecres, amb el periodista Ramon Besa.

"Costarà acabar aquesta temporada", ha afirmat Ramon Besa als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "el gran debat és que no pots començar la temporada vinent amb les mateixes condicions que aquesta". I ha reflexionat, sobre la situació que viu actualment el conjunt blaugrana: "hem passat de les palanques a vendre futbolistes. Ara al Barça ja no fitxes, vens per inscriure. Moltes de les operacions que estan fent amb el fair play és per poder inscriure, no per poder fitxar futbolistes".

Per altra banda, Ramon Besa també ha analitzat la situació de Vitor Roque, que va arribar al conjunt blaugrana aquest mercat d'hivern i està tenint poques oportunitats. "No tinc una avaluació per saber si aquest futbolista pot fer més del que ha fet o no, no ho sé perquè l'he vist poc", ha afirmat Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha detallat: "estic una mica confós i no em vull sumar a la gent que diu que és un error. Em sembla estrany la manera com el van fitxar, perquè no havia vist mai que la part variable fos més important que la fixa. Sóc incapaç d'avaluar si aquest nano té un problema de confiança, de lesió, d'adaptació... Sóc escèptic. Amb la continuïtat de Xavi, no crec que Vitor Roque tingui gaire futur".

Finalment, Ramon Besa ha reflexionat, sobre la situació del FC Barcelona: "gran part del mandat que porta la junta directiva de Joan Laporta, s'ha justificat o s'ha entès perquè el club estava en una situació desesperant i qualsevol maniobra que s'ha fet, s'ha disculpat dient que no hi ha diners. Tot això la gent ho ha anat assumint, i hi ha una certa indulgència sobre moltes de les coses que ha fet la directiva, que s'han fet perquè no hi havia un caler a la caixa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00