Sociedad

Tarragona celebrarà el primer festival Pride a mitjans de juny

La plaça Corsini serà el centre neuràlgic de l'esdeveniment sota el lema 'l'Orgull és nostre'

Responsables del Pride / JBORRACHERO

Tarragona celebrarà el proper 15 de juny el primer festival Pride sota el lema l’Orgull és nostre, un esdeveniment que vol reivindicar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. La plaça Corsini serà l'epicentre de l'esdeveniment, que començarà a les 10 h i s'allargarà fins a les 3 h de la matinada. Durant la jornada, la ciutadania podrà gaudir de nombroses activitats: el matí se centrarà en una mostra d’entitats a la plaça Corsini i activitats i tallers per a tots els públics que finalitzarà amb el Vermut Pride Electrònic amb música pop. A les set serà el torn de la marxa reivindicativa L’Orgull és Nostre, marxa per la visibilitat i l’orgull de la Comunitat LGTBI+ de Tarragona que recorrerà diversos trams de la Rambla Nova i finalitzarà amb la lectura del manifest social i el pregó comunitari; I a partir de les 23 h, tret de sortida a la Gala i Concert Pride Tarragona en la qual gairebé una desena d’artistes pujaran a l’escenari de la plaça Corsini amb Rebeca com a cap de cartell.

"El festival Pride Tarragona és un esdeveniment de ciutat que serà una realitat gràcies a l’aliança de multitud d’entitats i institucions del territori. Serà una gran festa en la qual Tarragona evidenciarà que és una ciutat orgullosament diversa", assegura l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, que afegeix: "ningú hauria de ser discriminat per motius d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Cal promoure i garantir la igualtat real i efectiva", ha afegit Viñuales.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00