Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Flick és un entrenador molt agressiu, pot desenvolupar la idea del Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem el perfil del futur entrenador del FC Barcelona amb Bojan Krkic i Bruno Alemany

"Flick és un entrenador molt agressiu, pot desenvolupar la idea del Barça"

"Flick és un entrenador molt agressiu, pot desenvolupar la idea del Barça"

22:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716898140970/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hansi Flick serà oficialment el nou entrenador del FC Barcelona els propers dies. Després que el FC Barcelona anunciés divendres que Xavi Hernández no serà l'entrenador del conjunt blaugrana la temporada vinent, els propers dies començarà l'era Flick al club blaugrana. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat el perfil de l'entrenador alemany, com juguen els seus equips, com és ell com a tècnic i com encaixarà amb el Barça, amb Bojan Krkic i Bruno Alemany.

"Hansi Flick és una persona molt discreta i un gran treballador", ha deixat clar Bojan Krkic als micròfons de SER Catalunya, qui ha recordat que "és un exjugador del Bayern de Munich, hi va jugar cinc anys". A més, Krkic també ha explicat que Hansi Flick, del 2006 al 2014, va estar a l'ombre de Joachim Löw com a seleccionador d'Alemanya i ha detallat: "ha estat artífex i fonamental en la coordinació i en la preparació tàctica i estratègica de les transicions, és a dir, amb la recuperació i què fer amb la pilota i amb la pèrdua de pilota".

Per altra banda, Bojan Krkic també ha destacat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que Flick "és un entrenador molt agressiu" i ha analitzat: "avança la línia defensiva gairebé fins al mig del camp i pressiona amb una pressió asfixiant. Pressiona amb sis jugadors i també li agrada tenir dos pivots creatius".

Encara sobre el futur entrenador del FC Barcelona, Bruno Alemany ha deixat clar que els equips de Hansi Flick "juguen molt millor del que diuen els resultats" i Bojan Krkic ha volgut destacar altres característiques dels equips de l'entrenador alemany. "Ell juga en equip", ha explicat, i ha afegit: "ell incorpora molt crear espais i per a ell són clau els laterals". I finalment, ha sentenciat: "la preparació física, els jugadors del Barça la notaran i bé. Flick pot desenvolupar la idea del Barça amb aquests jugadors, ell ha demostrat que pot jugar amb un alt ritme".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00