Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

"El Madrid és favorit, però el Barça té un equip com per poder-li fer mal"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem les semifinals de la Lliga ACB entre el Barça i el Madrid amb Lagarto de la Cruz

"El Madrid és favorit, però el Barça té un equip com per poder-li fer mal"

"El Madrid és favorit, però el Barça té un equip com per poder-li fer mal"

16:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716984166447/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui arrenquen les semifinals de la Lliga ACB i ho fan amb el plat fort: l'eliminatòria entre el FC Barcelona i el Real Madrid. La sèrie és al millor de cinc partits, i el conjunt blanc té el factor pista a favor. Així doncs, els dos primers partits es disputaran al WiZink Center a Madrid i l'eliminatòria vindrà al Palau Blaugrana per jugar el tercer partit i, si és necessari, també el quart. En cas d'un cinquè partit, aquest es jugaria a Madrid. Aquesta és la tercera vegada que hi ha un Clàssic a les semifinals de la Lliga ACB i, fins ara, totes dues les ha guanyat el Barça. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia d'aquests Clàssics que venen per davant amb l'exjugador del FC Barcelona de bàsquet, Lagarto de la Cruz.

"Serà una eliminatòria molt dura", ha deixat clar Lagarto de la Cruz als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui també ha detallat: "crec que el Real Madrid vindrà molt tocat amb el que li va passar a la Final Four de l'Eurolliga". I és que el conjunt blanc arriba després de perdre a la final de l'Eurolliga per 80-95 contra el Panathinaikos.

Pel que fa a nivell esportiu, Lagarto de la Cruz ha destacat: "com dic sempre, el Madrid té alguna cosa que a nosaltres, de moment, ens està faltant: sota el tauler té un potencial que ens fa molt mal". I sobre la derrota a la final de l'Eurolliga, Lagarto de la Cruz ha destacat als micròfons de SER Catalunya que "a la final el Panathinaikos es va menjar al Madrid, està claríssim".

I quina serà la clau de l'eliminatòria? Què ha de fer el Barça? "El Barça ha de recuperar a uns quants jugadors, que no estan a un nivell molt alt i necessiten aportar", ha analitzat Lagarto de la Cruz al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha continuat: "si el Barça els aconsegueix recuperar, i en aquests partits es posen les piles i aporten més, el Barça té un equip com per poder-li fer mal al Madrid. Però a priori, el favorit crec que és el Madrid. Seria important venir amb un partit d'allà.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00