Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "No sé si a Flick només li valdrà guanyar, però s'espera que l'equip competeixi més que aquest any"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la sortida de Xavi i l'arribada de Hansi Flick al Barça amb Ramon Besa

Ramon Besa: "No sé si a Flick només li valdrà guanyar, però s'espera que l'equip competeixi més que aquest any"

Ramon Besa: "No sé si a Flick només li valdrà guanyar, però s'espera que l'equip competeixi més que aquest any"

31:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716981619102/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Comença una nova etapa al FC Barcelona. Després que divendres s'anunciés que Xavi Hernández no seria l'entrenador del conjunt blaugrana la temporada vinent, ara arrenca l'etapa de Hansi Flick com a tècnic del Barça. Tot plegat després d'una temporada on el conjunt blaugrana no ha aconseguit guanyat cap títol, però que ha estat marcada pels jugadors joves de La Masia. Què s'espera de Hansi Flick al Barça? De tot plegat n'hem parlat amb Ramon Besa, com cada dimecres, al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Besa ha analitzat l'arribada de Hansi Flick com a nou entrenador del FC Barcelona: "la seva arribada em fa pensar en l'obsessió que tenia, o la intuïció que tenia Laporta quan va arribar a la presidència i volia un entrenador alemany". I ha continuat: "potser l'evolució del Barça va cap a un camí diferent. De vegades passen coses i necessites regenerar i canviar. Flick no aniria teòricament en el sentit del model del Barça i ADN, si tenim sacralitzat el joc de posició i el 4-3-3. Flick difícilment juga amb un 4-3-3".

Encara en aquest sentit, Ramon Besa ha destacat: "m'ocupa pensar a veure cap a on evolucionarà el Barça, però pot ser que no hi hagi més alternativa que un model així per la plantilla que té actualment si no es pot fitxar a gent". Besa també ha afirmat que, de tot el que s'ha parlat de Flick, li agrada que és "un tio professional i no necessàriament arrogant. Que és una persona comunicativa i propera".

Xavi Hernández, després del seu últim partit com a entrenador del FC Barcelona, va dir que a Flick només li valdrà guanyar, i en aquest sentit Ramon Besa ha reflexionat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "el problema és que ara estàs en un gran encreuat, però Flick crec que ve a treure el màxim rendiment de la plantilla que tindrà ara, i això és perquè tens opcions de guanyar. No sé si només li valdrà guanyar, però la gent espera que aquest equip competeixi més del que ha competit aquest any". I encara sobre Xavi, ha recordat: "Xavi ha estat víctima del seu discurs de jugar millor, perquè no l'hem vist jugar millor. S'ha de tenir molt en compte la primera declaració d'intencions que farà Hansi Flick. No sé si al Barça serà guanyar i guanyar, però estarà a competir més del que ha competit aquest any".

I finalment, preguntat per quant s'hi juga el president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb aquesta decisió de fitxar a Hansi Flick, Besa ha destacat al 'Què t'hi Jugues!': "crec que ara ja molt. La decisió de portar a Flic és seva pràcticament. Flick està d'acord amb l'actual plantilla. Crec que l'han fitxat perquè s'ha compromès a treure el màxim rendiment que pot treure d'aquesta plantilla i crec que ha de ser molt clar en triar la columna vertebral".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00