Fútbol

Gerard Valentín: "El que ha fet el Girona era impensable, ho he gaudit com un espectador més"

L'extrem del Huesca és el gironí en actiu amb més partits a Segona Divisió A i avui ha passat per Ràdio Girona

Entrevista Gerard Valentin

Entrevista Gerard Valentin

20:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717667201552/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gerard Valentín Sancho és el gironí en actiu que més partits ha disputat a la categoria de plata del futbol espanyol amb més de dos-cents. Nascut a Avinyonet de Puigventós, ha passat pel Nàstic de Tarragona, Lugo, Deportivo (on va debutar a Primera Divisió) i ara al Huesca, on aquesta temporada ha aconseguit una nova salvació a Segona Divisió. Als seus 30 anys, ha repassat els millors moments de la seva carrera, els canvis que hi ha hagut al futbol professional en les últimes temporades i també com ha anat coneixent-se a ell mateix per a trobar la maduresa i la continuïtat que li ha faltat en molts moments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00