Sociedad
Publicitat

La Universitat de Girona oferta el primer màster dual en Recursos Humans, Gestió del Talent i Assessorament Laboral

Està pensat per a alumnes que venen d'estudis de psicologia, treball social, dret o economia

Monica González director del màster en Recursos Humans, Gestió del Talent i Assessorament Laboral de la UdG

Monica González director del màster en Recursos Humans, Gestió del Talent i Assessorament Laboral de la UdG / RM

La Universitat de Girona ofereix el primer master dual que compagina la formació amb feina en una empresa del sector. Es tracta del Màster en Recursos Humans, Gestió del Talent i Assessorament Laboral, que té com a objectiu principal preparar els estudiants en l'àmbit de l'assessorament laboral i professional i la direcció, gestió i desenvolupament de les persones i els equips en les organitzacions empresarials.

Des d'un enfocament científico-professional, les competències que s'imparteixen estan enfocades en el procés de selecció de personal, però també en el seguiment d'aquests treballadors un cop estan en les empreses. A l'Aquí Girona n'hem parlat amb la seva directora, la doctora Mònica Gonzàlez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00