Aquí GironaAquí Girona
Sociedad

Maurici Jiménez: "La Marina de Port d'Aro avui té unes necessitats diferents. És el moment oportú per plantejar una modificació del POUM"

L'alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró diu que tenen 400 pisos que fa tres anys que són buits i una demanda d'habitatge per a unes 200 persones.

Maurici Jiménez (PSC), alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Maurici Jiménez (PSC), alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

21:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718109586419/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ha estat notícia per una modificació de la seva ordenança de civisme que intenta posar fre als comiats de solter que se surten de mare i altres escessos a la via pública que fan incompatible el dret a disfrutar de la seva oferta d'oci nocturn amb l'aposta cada cop més clara per un turisme familiar.

En aquesta entrevista, l'alcalde d'aquesta població del Baix Empordà que frega els 13.000 habitants, Maurici Jiménez, analitza la temporada turística que és a punt de començar i els reptes de futur que els planteja el canvi climàtic.

També demana abordar el problema de l'habitatge des d'un prisma més local i menys general i el del transport públic, especialment dramàtic en una comarca molt atomitzada i molt poc radial. També es pronuncia sobre una de les patates calentes urbanístiques del municipi, l'ampliació de la Maria de Port d'Aro, fortament qüestionar per entitats ecologistes com Sos Costa Brava. Jiménez creu que ha arribat el moment de replantejar un projecte que ja no és assumible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00