Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Tribunales

Detinguda per tràfic de drogues l’antiga mediadora social de Ripoll que havia tractat els terroristes del 17A

Els Mossos l’han arrestat en l’operatiu que van fer dimarts contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya per mar ja que era la llogatera d’una casa a Moià on la policia va trobar més d’una tona de droga i dues armes de foc

Detinguda per tràfic de drogues l’antiga mediadora social de Ripoll que havia tractat els terroristes del 17A

Detinguda per tràfic de drogues l’antiga mediadora social de Ripoll que havia tractat els terroristes del 17A

01:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718265969158/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Els Mossos van detenir aquest dimarts trenta persones relacionades amb una xarxa de tràfic d’haixix que introduïen grans quantitats d’aquesta droga a través de desembarcaments a la costa catalana, els últims la setmana anterior a Cabrera de Mar. Segons ha pogut saber SER Catalunya, una de les detingudes és Ouafae Marsi, coneguda com a Wafa Marsi, que va ser mediadora social a Ripoll i que es va fer popular després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils perquè coneixia els autors i els havia tractat. Va sortir en diverses entrevistes i darrerament ha tornat a intervenir en mitjans de comunicació com exemple d’integració social i com a frontissa dels discursos extremistes contra l’Islam de l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols.

Wafa Marsi, de 37 anys, va ser detinguda aquest dimarts pels Mossos a Moià (Moianès) per pertinença a organització criminal. La policia ja l’havia detinguda el passat mes de febrer per un delicte contra la salut pública. Tenia llogada una casa al carrer Joaquim Sala número 14 on la policia va trobar 1.343 quilos d’haixix en diversos fardells repartits pel menjador, 66 quilos de cabdells de marihuana i dues armes de foc: un subfusell i una pistola semiautomàtica.

La troballa va sorgir arran d’una trucada al 112 d’un veí, que va veure tres homes que traginaven paquets i bosses des d’una furgoneta a l’interior de la casa de Moià. La llogatera, Wafa Marsi, es va presentar poc després alertada per l’operatiu policial i va explicar que la tenia arrendada per descansar ja que viu a Torelló i treballa a Ripoll. Va relatar que hi vivia el seu germà amb la parella i també un cosí. Ella va explicar que havia estat fora de viatge, que no tenia les claus de la casa, i per això, els policies, amb el seu permís i dos testimonis, van entrar al domicili per comprovar que no hi hagués ningú en perill.

La sorpresa va ser descobrir que el menjador era ple de droga. Van demanar una ordre judicial al jutjat de guàrdia de Manresa i el 9 de febrer van intervenir la mercaderia i les dues armes. La investigació va seguir el seu curs i els mossos van descobrir que la dona també era la titular del lloguer d’un Seat Ateca que els líders de l’organització de narcotràfic, afincats a Manlleu, feien servir per moure’s. La investigació segueix oberta i el gruix més gran de detinguts han de passar a disposició judicial en les pròximes hores. Wafa Marsi ja tenia antecedents per estafa i robatori a un home gran a qui cuidava amb la seva mare.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00