Sociedad

Imputen omissió del deure de socors al detingut per la dona trobada morta a Salt

L'autòpsia no aprecia signes evidents de violència però s'està a l'espera de les proves toxicològiques i de teixits.

Pla de detall del lateral d'un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Girona

Els Mossos d'Esquadra atribueixen un delicte d'omissió del deure de socors a un home que hauria traslladat la dona que va aparèixer morta al mig del carrer a Salt aquest dilluns. L'autòpsia no aprecia signes evidents de violència, però s'està a l'espera de rebre les proves toxicològiques i de teixits.

La dona va ser trobada morta en un lateral del passeig dels Països Catalans a primera hora del matí sense que ningú hagués pogut explicar com hi havia arribat. El rastreig de les càmeres de videovigilància han portat fins a aquest individu, un home de 52 anys, de qui es creu que la va traslladar des d'un pis.

L'autòpsia no ha apreciat signes evidents de violència, però la dona tenia un historial d'addiccions i una de les línies d'investigació intenta aclarir si es va morir mentre consumia i l'home només la va traslladar o bé encara era viva quan va moure el seu cos.

L'home va ser detingut ahir i està a l'espera de passar a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00