Fútbol

Juan Carlos renova fins al juny de 2025

El porter de Guadalajara continuarà una temporada més a Montilivi

Juan Carlos ha renovat amb el Girona fins al 2025 / GIRONA FC

GIRONA

El Girona ha anunciat aquest matí l'ampliació de contracte de Juan Carlos Martín Corral fins al juny de 2025, una temporada més pel porter, que complirà la seva sisena campanya a Montilivi, però en aquesta ocasió amb el rol de tercer porter.

Juan Carlos Martín va arribar a Girona l'estiu de l'any 2019-2020, després del descens de l'equip a Segona Divisió i va tenir un paper de protagonista en les tres campanyes posteriors a la seva arribada, on va disputar 110 partits fins a l'ascens de Tenerife, un ascens en el qual va ser fonamental amb actuacions pel record com la de la gran aturada de Burgos que feia que els de Míchel certifiquessin l'accés als playoff d'ascens en l'última jornada. La renovació del porter és per un motiu clar: Jugador indispensable pel cos tècnic i veu autoritzada al vestidor, n'és un dels capitans, el porter aportarà experiència i gestió de grup, vital per a les noves incorporacions que arriben a la plantilla, de fet, també s'espera que el pròxim pas sigui el d'incorporar-se al cos tècnic en un futur no gaire llunyà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00