Sociedad
Publicitat

"Treballes molt però l'ambient és molt familiar entre companys i els professors són molt propers"

L'Anna Martínez i en Biel Cardona ens expliquen la seva experiència cursant un Màster a la Universitat de Girona

Anna Martínez i Biel Cardona, estudiants de Màster a la UdG, als estudis de Ràdio Girona.

Anna Martínez i Biel Cardona, estudiants de Màster a la UdG, als estudis de Ràdio Girona. / R.M.P.

Girona

En Biel Cardona ha acabat el Màster de Canvi Ambiental i Transició Socioecològica i l'Anna Martínez està cursant el d'Ensenyament d'Espanyol i Català com a segona llengua i han vingut a explicar la seva experiència a Ràdio Girona. Tots dos estudis inclouen pràctiques en empreses i, en el cas del d'Espanyol i Català com a segona llengua, es poden fer a l'estranger. De fet, l'Anna Martínez acaba de tornar de Turquia.

Més enllà de la importància de mirar-se "molt bé" el pla d'estudis i de "no pensar-s'ho gaire" perquè les places són limitades, tots dos destaquen l'encert d'haver fet el Màster en una universitat com la de Girona.

Martínez ha destacat que "al Màster hi ha molta feina, però l'ambient és molt familiar i hem acabat fent molta pinya amb els companys" i Cardona recalca que la "UdG és petita però això la fa molt propera" i, sobre els professors, "el seu nivell és molt alt perquè gaudeixen amb el que fan i tu en treus més suc".

Estudiants de Màster de la UdG

11:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718879956571/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00