Baloncesto

El primer puntal interior

L'Spar Uni Girona fitxa Chloe Bibby, l'MVP de la lliga polonesa

Chloe Bibby i Regan Magarity en el duel d'Eurocup disputat a Polònia.

Chloe Bibby i Regan Magarity en el duel d'Eurocup disputat a Polònia. / FIBA EUROCUP WOMEN

Girona

L'Uni Girona ha anunciat l'arribada de l'aler pivot australiana Chloe Bibby (26 anys i 1'84), que firma per una temporada. És el primer reforç del joc interior després de l'arribada de les exteriors Migna Touré, Klara Lundquist i Borislava Hristova.

Bibby és una "quatre tirador" i "gran especialista de tres", segons la directora esportiva, Laia Palau, i aquesta temporada ha estat escollida MVP de la lliga polonesa, que ha disputat amb el Gorzow, rival de l'Uni a l'Eurocup Women.

En els dos partits contra l'Uni de la temporada passada a l'Eurocup Women va anotar 44 punts

Ha acreditat una mitjana de 20'8 punts per partit, 4'8 rebots, 3'4 assistències i un 23'2 de valoració. A la competició europea la seva mitjana ha estat de 22 punts, 7'7 rebots, 3'1 assistències i una valoració de 21'5 per partit. En llançament de 2, el seu percentatge ha estat de poc més del 40% mentre que en triple, ha superat el 29%.

En els dos enfrontaments amb l'Uni -dues derrotes, a Polònia per 75-77 i a Girona per 94-68-, Bibby va descatar anotant 44 punts i capturant 15 rebots. El seu millor partit va ser el d'anada, amb 25 punts, 7 rebots i 25 de valoració mentre que a Fontajau va anotar 19 punts i va agafar 8 rebots però amb uns percentatges baixos, sobretot de 3, ja que només va anotar un triple de 7 intents.

No només és una tiradora. Segons Palau, "com a bona jugadora australiana, és molt completa i força dura en els contactes", cosa que fa que domini "tots els aspectes del joc". En definitiva, conclou, "permetreà donar més riquesa al nostre joc ofensiu". En aquests moments està preparant els jocs olímpics amb la seva selecció.

La plantilla

Ara mateix la plantilla de l'Uni Girona està formada per les bases Sandra Ygueravide, Klara Lundquist i Laura Peña -apartada del bàsquet des del mes d'abril per motius personals-; les exteriors Migna Touré, Borislava Hristova i Marta Canella i l'aler pivot Chloe Bibby. També hi ha confirmada la continuïtat de Roberto Íñiguez a la banqueta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00