Sociedad

Troben l'arma del doble crim de Font de la Pòlvora

Busquen una segona arma, de menor calibre, que també s'hauria fet servir

Un dels operatius policials habituals a Font de la Pòlvora. / ACN

Girona

Els Mossos d'Esquadra han trobat el kalaixnikov que es va fer servir per assassinar dues persones al barri de la Font de la Pòlvora, la nit de Sant Joan, i busquen una segona arma de menor calibre que també s'hauria disparat aquella nit.

El subfusell trobat l'hauria abandonat el principal sospitós en la fugida. Ahir a la tarda, els Mossos ja van localitzar a Mont-ras (Baix Empordà) un cotxe que estava al seu nom, completament calcinat, però ell encara no ha aparegut.

Testimonis presencials van informar que un grup de persones es va presentar allà on el cotxe estava aparcat, li van calar foc i van marxar amb almenys tres vehicles. Entre aquestes persones, però, no hi era el principal sospitós.

En una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', el conseller d'Interior Joan Ignasi Elena, no ha volgut donar detalls sobre la recerca, però ha dit que confien localitzar-lo aviat.

Mentrestant, un fort desplegament de Mossos s'ha instal·lat aquest matí al barri de Font de la Pòlvora per garantir la seguretat en vetlla per les dues víctimes mortals i només s'enretiraran quan la seguretat estigui garantida. A l'Hospital Josep Trueta hi continuen ingressats dos ferits més, un d'ells menor d'edat. Estan en estat greu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00