Fútbol

Abel Ruiz: "El meu somni era tornar i fer-ho al Girona és perfecte"

El davanter ha reconegut que l'interès del club en els últims mercats i les converses amb Míchel han estat claus

Abel Ruiz, nou jugador del Girona FC. / GIRONA FC

GIRONA

Per què el Girona?: “Primer, vull agrair a Quique, Nacho i el tècnic per l’oportunitat. Estic molt content d’estar aquí i ara vull gaudir de l’experiència. Per mi era un somni tornar a la lliga espanyola i a un club com el Girona, que està fent uns anys molt bons. Amb el que han fet l’any passat, vinc a intentar fer créixer el club”.

La importància de les converses amb Míchel: “Ja des de la temporada passada hi va haver algun contacte, hi he anat parlant i ha mostrat interès en mi. Des de l’any passat ja tenia al cap poder venir. I el futbol que fa, n’hem gaudit molt des de fora, des de la televisió. Ara espero sumar i fer que el club vagi a més.”

Les seves característiques i l'exigència: "Crec que sóc un jugador molt solidari. Soc un davanter complet, que intento fer una mica de tot. Sempre amb la idea d’ajudar l’equip. Sé de la temporada que venim que el Girona ha fet història. Vinc a sumar, per mi és una oportunitat molt bona per continuar creixent. Vinc a donar tot el que tinc, gaudir i fer créixer el club.”

Jocs Olímpics: “No hem parlat de la planificació. Ara, em centraré en els Jocs. I quan torni, ho faré amb moltíssimes ganes. Estaré preparat per començar amb l’equip i no tindré problema a ser aquí l’endemà. Tinc molta il·lusió i ganes que arribi el primer partit”.

Experiència a la Champions: “És una competició molt bonica. Vinc de l’experiència de poder haver-ne gaudit amb el Braga. És bonica però també difícil i exigent. Aquí treballarem per poder estar a l’altura d’una competició tan important. Fa molta il·lusió a tothom, i crec que junts farem un bon paper. Treballarem per estar al més alt nivell i poder rendir contra els millors.”

Les valoracions de Quique Cárcel: “És un jugador que coneixem molt bé, fa anys que el seguim. I estem molt contents de poder firmar-lo. Té un nivell molt òptim pels objectius que té el Girona. Complementa molt bé la part ofensiva de l’equip i pot ser un jugador molt important per nosaltres. Esperem que pugui mostrar tot el seu talent i pugui créixer en aquest projecte que està vivint un moment màgic.”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00