Sociedad

Troben un arsenal d'armes en un domicili de Figueres d'un presumpte traficant

Se l'investigava per haver assaltat una casa a punta de pistola per resoldre una disputa econòmica relacionada amb el tràfic de drogues

Arsenal trobat en un pis de Figueres.

Arsenal trobat en un pis de Figueres. / Mossos d'Esquadra

Girona

Els Mossos d'Esquadra han trobat un arsenal d'armes durant un escorcoll en un domicili de Figueres. Relacionaven el seu propietari amb un assalt violent a casa d'una família que hi va haver el 4 de juny.

La investigació del robatori va portar fins a dos domicilis i en un d'aquests habitatges hi van trobar tres escopetes calibre 12-70, una pistola calibre 9 mm municionada, una pistola pneumàtica, un revòlver pneumàtic, un trabuc d'avantcàrrega i molts cartutxos de diferents calibres. A dins l'immoble hi havia un home de 24 anys, a qui han detingut com a suposat autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.

La investigació va començar pel robatori amb violència en un habitatge de la zona centre de Figueres, la tarda del 4 de juny. Tres lladres van entrar-hi, van amenaçar els residents amb dues pistoles i un ganivet de cuina que van agafar allà mateix i van lligar el pare de família amb brides. Segons informen els Mossos d'Esquadra, també el van picar causant-li lesions lleus i, després, van regirar l'habitatge i es van endur diners en efectiu i joies.

Els Mossos sospiten que darrera d'aquest assalt hi podria haver desavinences relacionades amb el tràfic de drogues. Fruit de la investigació, a primera hora del dia 20 de juny, la policia va fer dos registres simultanis en habitatges relacionats amb les persones investigades.

A part de les armes, també van comissar dues defenses elèctriques, unes manilles, un puny americà, un esprai de defensa i un rellotge de dona que provenia del robatori objecte d'investigació. Al segon habitatge no hi van trobar ningú però sí un paquet de brides i altres indicis relacionats amb l'assalt.

L'home, que té antecedents, va quedar detingut per un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes. La investigació continua oberta a l'espera de més detencions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00