Sociedad

Lamelas té previst governar Lloret en minoria almenys fins a la tardor després de la desbandada de Junts

L'alcalde socialista assumirà les responsabilitats de la regidoria de seguretat, fins ara en mans de Jordi Martinez de Junts

Adrià Lamelas amb la vara d'alcalde

Adrià Lamelas amb la vara d'alcalde / Ajuntament de Lloret de Mar

Lloret de Mar

A Lloret de Mar, l'alcalde socialista Adrià Lamelas ha anunciat avui que governarà en minoria almenys fins a la tardor després que els regidors de Junts renunciessin al càrrec. Lamelas ha retret als quatre regidors que hagin decidit sortir del govern municipal ara, en ple inici de la temporada d'estiu. Els ha titllat d'irresponsables i ha assegurat que "no deixen sols un govern, deixen sols una ciutat sencera en plena temporada alta d'estiu demostrant una clara manca de compromís i altura de mires". Ha apuntat que els regidors sortint "han posat per damunt interessos partidistes i personals, en lloc d'interessos comuns".

El socialista també ha anunciat que ja està llest el nou cartipàs, que ha de repartir les regidories que ocupaven els representants de Junts. Entre les novetats, destaca que el mateix alcalde passarà a dirigir l'àrea de seguretat, "per donar tota la força i garantir la màxima seguretat aquest estiu i que sigui tot un èxit".

Junts va anunciar aquest dimarts que deixaven el govern municipal a través d'un comunicat. Al·leguen que els socialistes han pres decisions unilaterals i els acusen de falta de diàleg, transparència i "incapacitat per desenvolupar i liderar un projecte de ciutat a curt i a mitjà termini".

Ara l'executiu local només tindrà 9 dels 21 regidors al consistori (els representants socialistes i un únic regidor de Lloret en Comú Podem, Frederic Guich). Lamelas té previst governar d'aquesta manera, en minoria, com a mínim, fins passat la temporada d'estiu.

Lamelas també ha subratllat que amb la sortida de Junts del govern municipal de Lloret queda un equip progressista i "això es notarà en les decisions".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00