Ocio y cultura

Aquests són els festivals de música que no et pots perdre aquest estiu

Festivals de música per tots els públics durant els mesos de juliol i agost a Catalunya

BARCELONA, 01/06/2023.- Ambiente hoy jueves en la primera jornada del festival Primavera Sound que se celebra en el Fórum de Barcelona. EFE/Alejandro García / Alejandro García (EFE)

Barcelona

Per aquells qui no marxin de vacances, un cap de setmana o uns dies de festival són genials per gaudir del bon temps i la bona música. Durant els mesos de juliol i agost, l'oferta musical de Barcelona i rodalia és força extensa, es podrà escoltar el dembow de El Alfa, les peces a piano de Ludovico Einaudi o estrelles catalanes contemporànies com la Mushka o The Tyets.

Et portem un llistat dels 12 festivals de música més interessants dels pròxims mesos.

Festival Cruïlla

El Festival Cruïlla, un clàssic del Parc del Fòrum de Barcelona, que se celebrarà entre els dies 10 i 13 de juliol, i que combina música de diversos gèneres i comèdia. Al capdavant del cartell podem trobar la banda Pet Shop Boys, Avril Lavigne, Amaral, i còmics com Charlie Pee o Ignatius Farray.

Les Nits de Barcelona

En un lloc privilegiat com són els Jardins de Pedralbes, s'ubica el festival de les Nits de Barcelona, que té lloc des del dia 1 de juliol fins al 25 del mateix mes. Hi ha concerts gairebé cadascun dels dies, i les entrades s'han d'adquirir per esdeveniment. Alguns dels artistes que actuaran als emblemàtics jardins són Luz Casal, Vanesa Martín o Passenger, entre altres.

Arrels, de l'Acampada Jove

Allunyant-nos una mica de Barcelona, està l'Arrels, la festa major de l'Acampada Jove que tindrà lloc a Sant Sadurní d'Anoia el divendres 19 i el dissabte 20 de juliol. El festival dona una gran importància a la llengua, la cultura i les veus de Catalunya, i alhora ofereix un espai d'acampada per aquells qui assisteixin. El cartell el lideren Julieta, Ginestà i Bivac.

Sons del Món

A la Costa Brava trobem el Sons del Món que divideix els seus concerts en actuacions en diversos cellers de l'Empordà i en la Ciutadella de Roses. El festival va donar el tret de sortida el dia 6 de juliol, i s'estendrà fins a l'11 d'agost.

Reggaeton Beach Festival

I pels amants de la música llatina, torna el Reggaeton Beach Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, els dies 20 i 21 de juliol. Es podrà gaudir d'artistes com Maria Bercerra, Bryant Myers o Saiko.

Alma Festival

Al Poble Espanyol i fins al dia 22 de juliol, es podrà gaudir de l'Alma Festival, un cicle de concerts que acollirà a artistes nacionals i internacionals durant gairebé un mes. Alguns d'aquests són Hozier, Jamie Callum, Take That o India Martínez.

El Tingladu

A Torre d'Enveja, Vilanova i la Geltrú, se celebra El Tingladu del 25 al 27 de juliol. Algunes de les personalitats que conformen el cartell són el duet Figa Flawas, Maria Hein o DJ Trapella.

Festival Terramar

Entrant ja en l'agost, als Jardins de Terramar de Sitges es podrà gaudir d'un cicle de concerts des del 24 de juliol fins al 9 d'agost. Artistes com Melendi, Ana Mena o Sopa de Cabra actuaran en els jardins vora el mar de la localitat del Garraf.

Mar d'Estiu

El Festival Mar d'Estiu retorna a Pineda de Mar, al Maresme, amb concerts des del 3 fins al 18 d'agost. Alguns dels artistes confirmats són Los Secretos, Juan Magán, Sergio Dalma o Rozalén, entre altres artistes de l'àmbit nacional.

White Summer

Disseny, gastronomia i música conflueixen aquest agost en la Costa Brava. El White Summer es durà a terme entre els dies 4 i 15 i es podrà gaudir d'actuacions com les de 31 FAM, Vicco o Julieta.

Festival Porta Ferrada

Seguint en la Costa Brava, el Festival Porta Ferrada se celebrarà entre el 5 i el 20 d'agost a Sant Feliu de Guíxols. No et pots perdre a Amaral, Julieta Venegas o els Two Door Cinema Club.

Brunch Electronik Festival

I finalment, pels més techneros, no podem oblidar el Brunch Electronik Festival, que més enllà d'oferir esdeveniments a Barcelona durant tot l'estiu, del 9 a l'11 d'agost es podrà gaudir de la millor electrònica al Parc del Fòrum. The Blaze, Adam Ten, Dee Diggs i molt més oferiran els seus shows als diferents escenaris del festival.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00