Sociedad

Dos detinguts per cultivar 363 plantes de marihuana en una casa de Vinaixa

Els responsables tenien la llum punxada

Plantes de marihuana que han trobat els Mossos a l'interior d'una casa a Vinaixa / Mossos d'Esquadra

Vinaixa

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home, de 39 anys, i una dona, de 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Els arrestos són resultat d'una investigació iniciada fa sis mesos després que la policia tingués indicis de l'existència d'una plantació de marihuana dins una casa a Vinaixa (Garrigues). Aquest dimecres, els mossos han realitzat una entrada i perquisició a la casa, ubicada al carrer Migdia, on han trobat una sala habilitada per al cultiu interior de marihuana, amb làmpades, aparells d'aire condicionat i extractors, entre altre material. En l'escorcoll han intervingut 363 plantes i també han vist que els responsables tenien la llum punxada. Poc després de l'escorcoll, la policia ha localitzat i detingut als dos presumptes responsables de la plantació, quan aquests circulaven per l'N-240 en direcció a Vinaixa, a l'alçada de Tarrés. Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00