Eurocopa 2024
Euro 2024 Alemania

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Lamine Yamal és un tresor pel Barça i ja t'està demostrant que pots crear un projecte al seu voltant"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'exhibició de Lamine Yamal a les semifinals de l'Eurocopa amb els enviats especials de la Cadena SER a Alemanya

"Lamine Yamal és un tresor pel Barça i ja t'està demostrant que pots crear un projecte al seu voltant"

"Lamine Yamal és un tresor pel Barça i ja t'està demostrant que pots crear un projecte al seu voltant"

17:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720616034777/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit Espanya ha guanyat a França (2-1) amb un golàs i una nova exhibició de Lamine Yamal. Amb només 16 anys, el futbolista del FC Barcelona està sent el líder d'una selecció espanyola que, amb aquesta victòria, ja ha aconseguit el bitllet per a la final de l'Eurocopa que es disputarà aquest diumenge a Berlín. El rival encara està per veure, ja que avui Anglaterra i Països Baixos disputaran l'altre semifinal. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquesta victòria d'Espanya i la nova exhibició de Lamine Yamal amb Adrià Albets, Bruno Alemany, Lluís Flaquer i Antón Meana, alguns dels enviats especials de la Cadena SER a Alemanya, per cobrir l'Eurocopa.

"Hi ha jugadors que són escollits i Lamine Yamal té un peu esquerre i una capacitat de desxifrar partits i situacions de joc impròpies, no només d'un jugador de 16 anys, si no impròpies de la majoria de futbolistes que porten ja anys amb la seva trajectòria", ha analitzat Lluís Flaquer als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "és capaç d'escollir bé, de ser decisiu, no li pot la pressió i ho fa tot amb naturalitat". I de cara al futur, Flaquer ha deixat clar: "Lamine Yamal és un tresor brutal que té el Barça. És l'abanderat d'aquesta generació daurada que li ve al Barça i al futbol espanyol. Cuidem-lo, envoltem-lo, protegim-lo i que sigui feliç, perquè amb 16 anys Lamine Yamal està demostrant que al Barça pots crear un projecte al voltant seu i que pot ser ja el líder del teu projecte".

En aquest mateix sentit, Antón Meana ha destacat: "estàvem en mans de Lamine i ho va fer, es va vestir de geni i va marcar el gol del torneig", i Adrià Albets ha reflexionat al 'Què t'hi Jugues!': "Lamine Yamal és un nano que pot jugar una semifinal de l'Eurocopa o un partit amb els amics a Rocafonda, que la pressió que sent és la mateixa".

I encara sobre l'exhibició de Lamine Yamal i el rendiment d'Espanya en aquesta Eurocopa, Bruno Alemany ha sentenciat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "el gol és maquíssim. A nivell estètic podem parlar del millor de l'Eurocopa, i sobretot també pel moment en què marca. La selecció espanyola estava millorant, però encara tenia la por al cos després del golde França. És un moment d'agafar la responsabilitat de l'equip i posar-se el pes de l'equip a l'esquena. Falten dos partits, però Lamine Yamal amb 16 anys, amb tres assistències i el millor gol de l'Eurocopa, és un dels tres millors jugadors del torneig".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00