Sociedad

Mor el nen de 7 anys que ahir es va ofegar a les piscines municipals d'Alcarràs

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i convoca un minut de silenci

Piscines d'Alcarràs. Foto: Web Aj Alcarràs. Foto: Web de l'Ajuntament d'Alcarràs / web Ajuntament d'Alcarràs

ALCARRÀS

S'estant investigant les causes de l'ofegament d'aquest menor de 7 anys a les piscines, al voltant de les 19.30 hores d’ahir dimarts. En un primer instant, l’infant va ser atès per part dels socorristes i per professionals mèdics, fora de servei que es trobaven en les piscines, que van dur a terme les tècniques de reanimació fins que van arribar els serveis d’emergència. A partir de llavors, els serveis d’emergències es van fer càrrec de la reanimació del menor, traslladant-lo a l’Hospital Arnau de Vilanova, a Lleida, on, posteriorment, se’l va traslladar en helicòpter a Barcelona. Dissortadament, no s’ha pogut salvar la vida del menor, que ha traspassat en el dia d’avui, segons informa el consistori.

L'Ajuntament ha posat a disposició de la família i de totes les instàncies pertinents per tal d’ajudar a esclarir tots els fets. Des del moment de l’ofegament, es va activar una unitat de suport emocional i psicològica per atendre els familiars i socorristes.

Declaració de dol de l'Ajuntament

L’alcalde d’Alcarràs, Gerard Companys, ha decretat tres dies de dol oficial, des d’avui, dimecres 10 de juliol, fins al divendres 12 de juliol. Durant aquests tres dies se suspendran els actes oficials de l’Ajuntament, les banderes onejaran a mitja asta en senyal de condol i es convoca un minut de silenci en record de la víctima el dijous 11 de juliol a les 21.00 hores davant de l’Ajuntament. L’Ajuntament d’Alcarràs, en nom de tots els regidors i regidores que formen la corporació municipal, així com la plantilla de treballadors i treballadores, trasllada les mostres d’afecte a la família, amics i persones més pròximes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00