Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

Sorteig d'entrades per l'ALMA Festival Barcelona

Aconsegueix entrades dobles amb SER Catalunya

Alma Festival Barcelona

Barcelona

ALMA Festival Barcelona, anteriorment conegut com a Festival Jardins Pedralbes, és un esdeveniment anual que se celebra durant l'estiu en l'emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona. El festival reuneix artistes nacionals i internacionals de renom per a oferir una experiència musical única en un entorn espectacular. Amb una programació cuidada i eclèctica, ALMA s'ha convertit en un dels grans esdeveniments musicals de la capital catalana. ALMA és el lloc per a gaudir, relaxar-se, brindar, assaborir, ballar i gaudir de la millor música en viu durant les nits màgiques de l'estiu. I tot això en una ubicació immillorable.

Más información

I amb SER Catalunya pot viure-ho en primera persona. Perquè a l'Aquí Catalunya estem fent un sorteig diari d'entrades doble. En total, 10 guanyadors amb entrada doble per poder gaudir del Festival ALMA. Com pots participar-hi. Molt senzill. Escoltant el programa, de 7h a 10h, obrim línies telefòniques per a què podeu trucar.

El més ràpid serà premiat amb les entrades per TAKE THAT o Lori Meyers & Anni B. Sweet. Una atmosfera única, on la bona companyia, l'excel·lent menjar i la música en viu es fusionen per a crear moments inoblidables.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00