Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ

El CIP FP Batoi d’Alcoi oferta 27 cicles de formació professional per al curs 2022-2023

Els estudis són de FP Básica, grau mitjà, superior i FP Dual. El període d'admissió s'inicia el 19 de maig

Oferta educativa en el CIP FP Batoi (13/05/2022)

14:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652448778661/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El CIP FP Batoi d’Alcoi oferta 27 ciclos de formació professional per al proper curs entre FP Bàsica, grau mitjà i superior, integrats en set famílies. Aquestes són Imatge personal, Sanitat, Serveis socioculturals, Hostaleria i Turisme, Administració i Gestió, Seguretat i Medi Ambient, Informàtica i Comunicació.

Andrés Puig i José María Guarinos, director i vicedirector del CIP FP Batoi, han explicat en Hoy por hoy Alcoy els diferents estudis que imparteixen al centre (i que pots consultar a la pàgina web del centre), els horaris o com s’ha de sol·licitar l’admissió en el procés telemàtic que s’inicia el 19 de maig.

Una formació, en diferentes especialitats, que està sent demandada per les empreses. Sobre aquesta qüestió i el programa Erasmus també han parlat Puig i Guarinos a l’entrevista que pots tornar a escoltar a l’àudio adjunt.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad