Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

La Mostra de Teatre d'Alcoi està a punt d'alçar el teló amb la participació de 29 companyies

Raül Llopis, regidor de Cultura, i Miquel Santamaria, director de la Mostra, presenten la programació de la Fira de les Arts Escèniques que se celebrarà del 23 al 25 de maig

Tragaluz_Mostra de Teatre d'Alcoi 2022_Entrevista a Raül Llopis i Miquel Santamaría

Tragaluz_Mostra de Teatre d'Alcoi 2022_Entrevista a Raül Llopis i Miquel Santamaría

36:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652447787093/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La XXXI Mostra de Teatre d'Alcoi està apunt d'alçar el teló amb la participació de 29 companyies. La Firà de les Arts Escèniques serà protagonista del 23 al 27 de maig i comptarà amb dos jornades de premostra per al dissabte 21 i diumenge 22 de maig. Serà tota una setmana amb un cartell de 32 funciones protagonitzades per companyies de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Euskadi, Aragó, Murcia, Illes Balears, Madrid, Galicia i Castella i Lleó.

Raül Llopis, regidor de Cultura, i Miquel Santamaría, director de la Mostra, han presentat en Tragaluz la programació de la XXXI Mostra de Teatre que és l'edició "amb més espectacles i companyies de la seua història".

Els teatres Calderón, Principal i Salesians, el Centre Cultural, la Sala Àgora, el pati i l'interior del CADA, la Glorieta, el Passeig de Cervantes i la plaça Ramón i Cajal són els escenaris on els professionals i el públic en general podran gaudir de les obres de teatre, musical, circ, dansa i espectacles de carrer per a grans i menuts.

L'organització ja ha rebut la inscripció de 250 persones, de les que el 45% són programadors de sales, festivals i fires. El 20% es correspon amb empreses de distribució d'espectacles i la resta de companyies, professionals, premsa i crítica. Professionals que, a més de les funciones, també están convocats a les activitats que se celebraran al CADA.

Santamaría i Llopis, durant l'entrevista, donen a conèixer tota la programació d'una edició anunciada amb un cartell de Silvia Sempere i que recupera el format que desenvolupava abans de la pandèmia.

Entrades

Els espectacles programats al Teatre Calderón i al Principal estaran oberts al públic en general amb uns preus més que accessibles d’entre 6 i 10 euros. El Teatre Salesians acollirà les funcions escolars. Quant a demanda dels professionals, l’organització té peticions per a més de 3.000 als teatres i una quantitat similar està disponible per al públic, a més d’haver espectacles de lliure accés de carrer. En espais més reduïts com l’Àgora i el Centre Cultural hi ha invitacions disponibles també per al públic alcoià, fins completar l’aforament, i es podràn recollir a la taquilla central del Teatre Calderón a partir de la setmana vinent.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad