Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

‘Desconcerto’ i ‘Organik’ marquen el ritme de la Pre-Mostra a Alcoi

Orthemis Orchestra actua aquest dissabte al Teatre Calderón i Ameztu Produkzioak presenta el diumenge i el dilluns un espectacle a La Glorieta

La Glorieta acollirá aquest diumenge i el dilluns les funciones de l'obra 'Organik' de Ameztu Produkzioak / Ameztu

Alcoi

Alcoi ja està preprada per a la Mostra de Teatre. Una esperada tornada a la normalitat d’aquesta Fira de les Arts Escèniques que té una avantsala a ritme de dos funcions.

Orthemis Orchestra estarà aquest dissabte al Teatre Calderón amb Desconcerto. Una proposta musical i plena d’humor dirigida per Jordi Purtí. L’actor, director i autor d’aquest espectacle ha estat en l’especial de Tragaluz per la Mostra de Teatre i ha donat algunes pinzellades del que podrà escoltar l’espectador aquest 21 de maig a partir de les 20 hores al Calderón. Les entrades estan a la venda en TicketAlcoi i en la taquilla del Teatre Calderón.

Ameztu Produkzioak arriba a Alcoi per representar Organik a la Glorieta. En Tragaluz, David Gutiérrez, l’actor d’aquest espectacle on les verdures i les fruites seran protagonistes. Hi ha programades dos funcions: diumenge a les 12 hores i dilluns a les 17:30 hores al jardí municipal i l’accés és lliure.

Tragaluz-Premostra i obertura de la Mostra (20/05/2022)

18:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653053266496/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00