Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Teatro del Contrahecho presenta ‘Delirium’ a Cocentaina i estrena ‘Vesània’ a Alcoi

L’actriu alcoiana Rosanna Espinós participa en les dos funcions que es representaran aquest dissabte al Teular de la Vila Comtal i el proper dimarts al Principal amb motiu la Mostra de Teatre

Tragaluz_Entrevista a l'actriu alcoiana Rosanna Espinós (20/05/2022)

Tragaluz_Entrevista a l'actriu alcoiana Rosanna Espinós (20/05/2022)

11:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653053844444/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Teatro del Contrahecho protagonitzarà dos funcions a escenaris de la comarca. La companyia estarà aquest dissabte, 21 de maig, a les 20 hores al Centre Cultural el Teular de Cocentaina per representar Delirium. Una obra que tracta sobre les addiccions a l’alcohol. Una proposta de teatre social que comptarà amb els personatges representats per Ernesto Pastor, Pilu Fontán, Alberto Baño, María Poquet i Rosanna Espinós.

L’actriu alcoiana ha estat en Tragaluz per donar-nos un tast sobre aquesta obra que a la cita en la vila comtal complirà 50 funcions.

I, tres dies després, Espinós tornarà a pujar als escenaris junt als seus companys Alberto Baño, Pilu Fontán i Vicent Pastor. Serà el dimarts, 24 de maig, a les 17:30 hores al Teatre Principal en el marc de la Mostra de Teatre d’Alcoi quan Teatro del Contrahecho estrenarà l’obra Vesània amb text de Marcos Luis Hernando. La intèrpret alcoiana, durant l’entrevista, avança que tot ocorre en un espai en què quatre persones, apartades de la societat per ser considerades malaltes mentals, intenten sobreviure i reflexionen sobre un món que ja no existeix per a elles.

Les entrades per veure aquesta obra de Contrahecho Produccions estan a la venda en Ticket Alcoi o en la taquilla del Teatre Calderón.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00