Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
FIRA DE LES ARTS ESCÈNIQUES 2022

Dos estrenes en la segona jornada de la Mostra de Teatre d'Alcoi

'Vesània', 'Ambulant', 'Una vez, una casa' 'La chef Pipa', 'Hanle' i 'Kujira' pugen a l'escenari radiofònic en l'especial d'aquest dimarts a 'Hoy por hoy Alcoy'

La companyia de teatre La Fam representa al Calderón 'Ambulant' de Sergi Heredia. / JUAN VICENT

Alcoi

Un homenatge als últims circs clàssics dels anys 20, un retrobament entre dos amigues, una xef que aspira a tenir un programa de televisió o una balena blava que fa una crida d’alerta sobre el canvi climàtic són part de les històries que entre aquest dimarts i dimecres entraran a escena en la Mostra de Teatre d'Alcoi.

Abans d’asseure a les sales culturals de la nostra ciutat per veure les funcions, en aquesta especial que emetem en Ràdio Alcoi sobre aquesta Fira de les Arts Escèniques Valencianes, entrevistem a actors, actrius, directors o autors de les obres programades entre aquesta vesprada i demà de matí.

Al nostre particular espai escènic radiofònic donem la benvinguda a Sergi Heredia per Ambulant; Víctor Sánchez amb Una vez, una casa; Tolo Ferrà ens parlarà sobre La chef Pipa, Roberto Hoyo és l’autor i actor en Hanle i Oriol Ferre presenta Kujira.

Alcem el teló del segon episodi del programa especial de la Mostra de Teatre.

Episodi 2_Especial Mostra de Teatre d'Alcoi 2022 en 'Hoy por hoy Alcoy' (24/05/2022)

29:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653397451649/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00