Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
SUPLEMENT CULTURAL

Guisax duet posa la banda sonora a ‘Tragaluz’

El saxofoniste Moisés Olcina i el guitarriste Joan Aracil interpreten 'Pe de Moleque', el tema que ens introdueix divendres rere divendres al suplement cultural de Ràdio Alcoi-Celebrem l’episodi número 45 coneixent el seu disc 'Punt d’encontres' i amb un directe musical

Tragaluz-Guisax Duet_Entrevista al saxofoniste Moisés Olcina i el guitarriste Joan Aracil

Tragaluz-Guisax Duet_Entrevista al saxofoniste Moisés Olcina i el guitarriste Joan Aracil

29:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659101534306/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El passat 3 de setembre encetàvem una nova temporada de Tragaluz, el suplement cultural de Ràdio Alcoi que compta amb el recolzament de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. I ho féiem amb una introducció diferent. Les notes de Pe de Moleque il·lustrarien, divendres rere divendres, la benviguda al programa. I així ha estat durant 45 setmanes. Deu mesos escoltant aquesta peça que forma part del disc Punt d’encontre de Guisax Duet. El saxofoniste Moisés Olcina i el guitarriste Joan Aracil són els intérperts d’aquest duo i al capítol especial d’aquest 29 de juliol, hem tingut el plaer de compartir minuts amb ells.

Els músics ens han contant com va sorgir la idea de gravar el disc, allà per 2019, amb una portada realitzada per Nico Aracil, el fill de Joan, i el per què dels ritmes seleccionats. Han compartit l’experiència del repertori, de les sessions d’enregistrament a la Casa de Cultura o de la presentació del projecte musical. Ha estat una bonica conversa en què Guisax Duet ha anunciat que tenen perfilat el projecte d’un segon disc i ens han regalat un final amb música en directe. Així, hem celebrat que a Tragaluz hem arribat al capítol 45 de la temporada amb els sons de Guisax Duet com a punt d’inici en cada edició del suplement. I que siguen molts compassos més!

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad