Sociedad
NOU REGIDOR

Mauro Colomina pren possessió com a nou regidor de Guanyar Alcoi

Substitueix a Sandra Obiol que va renunciar a la seua acta per motius familiars

Mauro Colomina es nou regidor de Guanyar Alcoi

Mauro Colomina es nou regidor de Guanyar Alcoi / Ajuntament Alcoi

Alcoy

Mauro Colomina ha pres possessió com a nou regidor a l'Ajuntament d'Alcoi després de l'eixida per motius familiars de Sandra Obiol. El nou edil ha promés el càrrec en el ple que s'ha celebrat hui.

Mauro Colomina es nou regidor de Guanyar alcoi en el Ajuntament d`Alcoi (29/08/2022)

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659100288292/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Colomina és titulat en el Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València. Té formació de postgrau en comunicació política i en responsabilitat social corporativa. A més a més, i a pesar de la seua joventut, té una llarga trajectòria com a activista social a l’àmbit local així com a assessor de comunicació i gestió administrativa en el grup municipal Guanyar Alcoi en l’anterior legislatura (2015-2019). A l’actualitat desenvolupa la seua activitat laboral en una entitat de certificació elaborant auditories de responsabilitat social corporativa. Activitat que compatibilitzarà amb la seua tasca al consistori alcoià.

Mauro Colomina ha assegurat que continuarà amb la tasca realitzada fins ara en el grup municipal: “A Guanyar entenem la política com una feina col·lectiva i horitzontal. Els anteriors regidors ens feien partícip a tota la candidatura de les decisions que anaven prenent per tant puc dir que les seues propostes i intervencions són meues també. Ara només assumisc un paper més exposat. Espere per tant poder contribuir a que els alcoians i les alcoianes tinguen una vida més justa i més còmoda.” El nou regidor ha reconegut la tasca realitzada fins ara per Sandra Obiol a qui li ha dedicat paraules de reconeixement: “no puc negar que és una responsabilitat per a mi substituir a Sandra que ha desenvolupat una tasca magnífica al grup. Però tractaré de fer-ho el millor possible i sé que comptaré amb el seu suport, el de Pablo i el de tota la candidatura en aquesta nova i apassionant etapa que encete.”

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad