Opinión
OPINIÓ

No som inútils i tenim la consciència ben tranquil·la

Teresa Sanjuan, regidora de Democràcia Participativa del Grup Municipal PSPV-PSOE a l'Ajuntament d'Alcoi

Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa del PSPV-PSOE de l'Ajuntament d'Alcoi / Grup Municipal Socialista

Alcoi

Un dels motius pels quals es deuria en política és per fer millor la vida de les persones, per estar al costat de la ciutadania i per intentar acabar amb les injustícies.

Durant aquesta legislatura hem viscut situacions de tota classe, bones i roïnes, però darrerament estem vivint algunes que podria descriure com a mínim de desagradables i especialment d’injustes.

La moda ara de la major part dels partits de l’oposició és atacar al govern seguint dues tàctiques, la de desinformar, mentir i la de desprestigiar el treball del funcionariat. I per si no hi hagués prou, ara passen a l’insult.

Comencem pel que ens pareix més greu i és que, qui més diu que s’ha sentit insultat, el senyor Ruiz, qui demana que no se l'insulte als Plens, i que quan li pregunten en xarxes quins insults ha patit, no en sap dir cap perquè mai se li ha insultat. Ell ens qualifica d’inútils. Clar, ell no insulta, dirà que és una descripció, però és un insult en tota regla. Nosaltres som d’una alta pasta, el senyor Màrius Ivorra també ens tracta de prepotents, nosaltres ens considerem humils, però cada u es defineix en aquesta vida amb els seus actes i paraules.

El tema de les mentides és molt recurrent, ja no sabem quantes notes hem fet desmuntant les mentides i demostrant la veritat, encara que després es titule «Enzarmiento entre PSOE y Compromís» o «Cruce de acusaciones PP y PSOE». El senyor Ruiz recomana com a periodista que es contrasten les notes del PSOE, nosaltres recomanem que es contrasten totes, perquè al final pareix que hàgem de justificar tot el que fem, quan simplement expliquem la veritat, l’argumentem i la documentem.

En el cas de la passarel·la de Cervantes, motiu pel qual ens han adjudicat els insults d’inútils i prepotents, en primer lloc, vull demanar disculpes a la ciutadania pel retard que ha patit la seua construcció, però no és perquè siguem inútils i prepotents. Ha sigut problemes com que el concurs quedara desert o ara problemes tècnics, dels quals com se sol dir la culpa la té el dimoni.

El senyor Ruiz i el senyor Ivorra en el seu ‘affaire’ cada vegada més evident se les donen d’enginyers, arquitectes o constructors, però el que demostren és que ni saben ni volen saber, són especialistes en..., no ho sabem, igual en res.

Parlem d’un projecte dut a terme pels tècnics municipals seguint la voluntat de la ciutadania, tenim el millor l'equip tècnic, al qui tant el PP com Compromís han menyspreat al dir que no han fet bé el seu treball i fins i tot el senyor Ivorra s’ha atrevit a qüestionar el projecte i plantejar un altre. Encara no saben ni el senyor Ivorra ni el senyor Ruiz que el ‘que’ és polític i el ‘com s'executa’ és tècnic?

Així que els demanem que si volen insultar, poden seguir. Si volen seguir mentint, que ho facen, vostés sabran, de moment el seu partit encara no els ha nomenat candidats a cap dels dos, potser per això estan nerviosos i fan aquesta política a la desesperada. Però favor deixen treballar al personal tècnic i no qüestionen més el seu treball, nosaltres seguirem treballant com fins ara, intentant fer-ho el millor possible, sense insultar, amb educació i amb la consciència ben tranquil·la.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00