Opinión
La Columna

Gràcies per apagar el foc

Rubén Cervera, periodista

La Columna Ruben Cervera (19/09/2022)

La Columna Ruben Cervera (19/09/2022)

01:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663566932978/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Hui mig món tindrà la seua mirada a Londres, en el comiat que se li està fent a la Reina Isabel II, Una setmana d'honres i homenatges. Jo amb tota la meua humilitat li desitge que descanse en pau i per molts anys que vaja per davant. Però vull aprofitar aquests minuts que em concedeix Radi Alcoi per a agrair a un col·lectiu que es va deixar la pell este estiu. Bombers, UME, ACIF, forestals, voluntaris, Guàrdia Civil… perquè gràcies a ells hui els nostres pobles, el meu poble, segueix en peu. Fa un mes vivíem dies d'angoixa pensant que els nostres records podrien desaparéixer. Però ells van estar allí lluitant per a apagar un incendi que mai haguera hagut de produir-se. Hui passejar per la Vall d'Ebo, Vall d'Alcalá, Tollos, Benimassot i Margarida fa molta pena i tristesa. Jo vull agrair a totes estes persones les seues hores i el seu esforç per a aconseguir que el negre que hui tiny les nostres muntanyes no produïra mes desgràcies. Moltes gràcies, de veritat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad