Opinión

El Nadal que pinta mal

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner (21-09-2022)

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner (21-09-2022)

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663748555180/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

València

Famílies jóvens amb xiquets... és el perfil de les persones que per omplir la nevera no tenen una altra que anar al banc d'aliments. Explicava Jaime Serra, president del Banc d'Aliments de València, que si un dels dos adults perd la faena i tenen, a soles, un nano... el mal ja està fet. No dona per pagar energies, lloguer o hipoteca, factures i altres gastos... i damunt menjar.

Podem parlar de dieta mediterrània, de veganismes i altres. Podem parlar dels impostos que defenen uns i uns altres. Podem fer filosofia i demagògia. Però no podem oblidar que les famílies necessiten viure. No podem oblidar la crida que fa Serra: doneu per fer més fàcil la cosa a aquells que encara que treballen, i molt, són pobres.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad