Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
PROJECTE AUDIOVISUAL

Neus Agulló i Tomàs Mestre protagonitzen la pel·lícula ‘Els dies de la nit’ que s’estrena aquest divendres a Onil

Ángel Puado dirigeix el llargmetratge, rodat en valencià i en castellà, a escenaris de la Foia de Castalla

Entrevista a l'actriu alcoiana Neus Agulló

Entrevista a l'actriu alcoiana Neus Agulló

14:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663851944030/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Onil

L’actriu alcoiana Neus Agulló i l’actor Tomàs Mestre protagonitzen la pel·lícula Els dies de la nit, dirigida pel realitzador alacantí Angel Puado, que s’estrena aquest divendres a Onil.

Ambdos actors ja han representant moltes vegades aquesta obra de teatre de Joan Lluís Moreno, que va estar guardonada per la Diputació d’Alacant amb el premi de teatre breu en valencià Evarist Garcia. Precisament, el realitzador alcantí es va quedar meravellat en una de les funcions a les que va assitir i va voler donar un pas més enllà: portar a la gran pantalla esta història del matrimoni de persones majors que sofreix l’enfermetat de l’alzhèimer.

El rodatge de les dos pel·lícules, perquè es va gravar en valencià i en castellà, es va dur a terme durant set dies, emmarcats en camps de setmana, en localitzacions de Castalla i Onil, principalment, i ara és veu el resultat. El Centre Cultural Eusebio Sempere d’Onil acull aquest 23 de setembre a les 20 hores la primera projecció oficial de la cinta audiovisual i té un caire solidari perquè la recaptació de la venda de les entrades serà destinada per a l’associació d’alzhèimer de Castalla i d’Onil. També hi ha una fila zero.

Abans de la premier, l’actriu alcoiana Neus Agulló, ens ha visitat en Hoy por hoy Alcoy, per contar-nos com va estar l’experiència de participar en la pel·lícula a la que s’han sumat personatges i trames respecte a la versió teatral en què s’ha basat aquest projecte cinematogràfic.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad