Opinión
La Punxa

'El perro del hortelano'

La Punxa de Juan Magraner 'El perro del hortelano'

La Punxa de Juan Magraner 'El perro del hortelano'

00:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667980005282/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Deia Salva Enguix, ací en la SER, que falten taxis confirmant una evidència i demanant solucions. Ho deia en la mateixa setmana que València s'ha promocionat, com tota la Comunitat Valenciana, en la Fira de Turisme de Londres amb una campanya, que coses, en els característics taxis anglesos. Dic del turisme perquè uns dels principals afectats per la manca de taxis són els turistes... Però, tot açò ve a col·lació de les paraules de Fernando del Molino, en nom dels taxistes: que els usuaris estem mal acostumats. Que igual que esperem en sanitat i que esperem un juí, hem d'esperar el taxi. El món al revés. En lloc de buscar l'excel·lència busquen la mediocritat i ho justifiquen dient que si hi ha més taxis en el carrer, tenen que treballar més hores però, això sí que no, sense baixar del monopoli i negant-se a donar entrada a la competència de les VTC's... Com en la tele, "No sé Rick..." Soles en una cosa estic d'acord amb els taxistes: caldria reforçar la resta de transports públics també.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad