Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ I CULTURA

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoia-Comtat té preparades tres activitats quasi seguides

El seu portaveu, Francesc Gisbert, explica detalls al respecte de l'entrega del Premi Valor, de la Ruta dels Escenaris de l'Ensenyament a Alcoi i de la Lectura Col·lectiva del Tirant

Francesc Gisbert mostra al mòbil el cartell que anuncia una nova edició de la Lectura col·lectiva del Tirant

Alcoi

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià-Comtat té prevista per als pròxims dies una activitat intensa. Com ens explica en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy el seu portaveu, l'escriptor i professor Francesc Gisbert, aquest divendres 18 tindrà lloc el lliurament del VIII Premi Valor de Promoció del Valencià que anirà a parar al CRA Mariola Benicadell, per la seua organització de les Trobades l'any passat. L'acte tindrà lloc a Agres a partir de les 20 hores, amb un sopar de germanor final.

Francesc Gisbert parla sobre les properes activitats de la Coordinadora pel Valencià Alcoià Comtat (17/11/2022)

05:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668720692740/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Diumenge 20 serà el torn d'una Ruta dels Escenaris de l'Ensenyament a Alcoi, activitat organitzada amb col·laboració amb el CAEHA i que tindrà com a guies als joves historiadors Jordi Ortiz, Inés Vicens i Sergio Pastor. L'eixida serà a les 11 hores des de l'Ajuntament.

Per últim, els dies 22 i 23, dimarts i dimecres, tindrà lloc la Lectura col·lectiva del Tirant a les poblacions d'Alcoi, Cocentaina i Muro. A Muro el centre amfitrió serà el Serra Mariola, a Cocentaina el Pare Arques i a Alcoi el col·legi Esclaves.

Recordar que dijous 17 s'ha presentat el llibre en el que participa Carme Agulló i que parla, entre d'altres, de Carme Miquel, a qui va dirigida aquest any la Trobada d'Escoles Valencianes, que tindrà Alcoi com a seu i els centres Horta Major, Tomás Llácer i Andreu Sempere com amfitrions.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad