Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura

L'IVAM d'Alcoi convida a rellegir l'art contemporani des del punt de vista de l'arqueologia

Dos dissabtes al mes es programen visites comentades a l'exposició 'Un contínuum comú indefinidament llis'

Exposició 'Un contínuum comú indefinidament llis' a l'IVAM Alcoi / ©Miguel Lorenzo

Alcoi

L’IVAM Alcoi presenta una nova activitat que convida a una relectura de l’exposició ‘Un contínuum comú indefinidament llis’, comissariada per Diana Guijarro, des de les maneres de veure de l’arqueologia. A partir d’una selecció de peces, ‘Descentrar l’objecte’ proposa visites comentades a la mostra establint connexions entre la pràctica arqueològica i la contemporaneïtat, dos termes aparentment contradictoris, però que permeten múltiples trobades.

L’exposició ‘Un contínuum comú indefinidament llis’ reuneix un total de 117 obres, procedents majoritàriament de la col·lecció de l’IVAM, d’artistes com Bruce Nauman, Julio González, Sonia Delaunay, Marcel Duchamp, Grete Stern o Richard Prince, entre d’altres. El recorregut comentat per la mostra ens convida a acostar-nos al concepte de la contemporaneïtat i la seua complexitat a partir d’una selecció de peces.

L’objectiu de l’activitat és oferir una mediació situada, innovadora i específica per a l’IVAM Alcoi, oferint noves maneres de mirar les obres des d’una perspectiva molt més àmplia i complexa per a preguntar-nos qüestions com quina és la funció del museu en el món contemporani, quina és la contemporaneïtat i, fins i tot, quan ho és.

Eva Bravo, que compagina l’arqueologia amb la gestió del patrimoni, la docència, la mediació cultural i la participació en projectes d’investigació i creació artística, i Tono Vizcaíno, que transita entre l’arqueologia, l’antropologia i la gestió del patrimoni, són els encarregats de les visites comentades que es realitzen els dissabtes de manera gratuïta, tant en castellà com en valencià. No és necessària reserva prèvia.

Eva Bravo, en Hoy por hoy Alcoy, ha explicat com són aquestes visites comentades.

Visites comentades a l'exposició de l'IVAM Alcoi_Entrevista a Eva Bravo

07:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668779843892/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad