Opinión
La Columna

Homenatges

Miguel Vilaplana, periodista del periòdic Información

La Columna Miguel Vilaplana (21/11/2022)

La Columna Miguel Vilaplana (21/11/2022)

01:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669021296908/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jaume Pascual, alcalde de l'Alqueria d'Asnar, ha sigut nomenat aquest passat cap de setmana Fill Predilecte de la Província d'Alacant, un reconeixement més que merescut pels seus ni més ni menys que 43 anys al capdavant de l'Ajuntament del seu municipi. Se suma d'aquesta manera a l'homenatge que recentment també se li va tributar a José Luis Seguí, primer edil d'Almudaina, qui, amb 50 anys en el càrrec, és ara mateix l'alcalde més antic de tota Espanya, motiu pel qual també va rebre el mateix nomenament per part de la institució provincial.

Les seues dilatades trajectòries han donat per a molt, sempre al servei dels seus municipis. Un, com Jaume Pascual, d'un perfil més polític, i l'altre, com José Luis Seguí, més vocacional, però tots dos han treballat de manera intensa, atenent a peu de carrer als seus veïns, que han sabut recompensar el seu intens treball elegint-los unes eleccions després d'unes altres, en el que suposa la millor evidència del seu bon fer.

En una època en la qual la política està, amb tot mereixement, cada vegada més desprestigiada, a causa d'uns representants públics que han fet de l'enfrontament i la falta d'entesa la seua raó de ser, és molt positiu mirar-se en l'espill d'aquells que, com Jaume Pascual i José Luis Seguí, un socialista i l'altre del PP, han apostat sempre per la concòrdia i la capacitat de diàleg per a buscar el millor per als seus respectius conciutadans.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad