Opinión
La Columna

La música

Maribel Vicedo, periodista

La Columna Maribel Vcicedo (22/11/2022)

La Columna Maribel Vcicedo (22/11/2022)

01:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669101357126/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Segons el diccionari normatiu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la música és l’art que combina els sons d’acord amb lleis de la melodia, l’harmonia i el ritme. Altra accepció d’aquesta paraula diu que és una sèrie de sons que l’oient percep agradablement.

Doncs, amb eixes sonoritats, jo els conte que estem a una ciutat, Alcoi, que pot presumir de tenir quatre bandes de música, una orquestra simfònica, una orquestra de pols i plectre, quatre cors, quatre grups de dolçainers i tabaleters, dos grups de danses i sense oblidar als compositors, cantautors-cantautores, grups de pop, rock, rap o electrònica.

Ja veuen, som una terra de música i de músics que, en aquest 22 de novembre, commemoren Santa Cecília. I de quina millor manera de celebrar-ho, hui i tot l’any, que gaudint de la música i en directe. Així que els convide i els anime a que acudisquen als concerts, ballen o canten al ritme de les actuacions musicals. Recolzen aquesta cultura que amb tant esforç i il·lusió creen i difonen des de les entitats i grups musicals alcoians. I no estaria de més que les administraciones públiques també donaren un suport econòmic major a aquestes agrupacions.

Bon dia de Santa Cecília i felicitats als músics!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00