Opinión
La Columna

La bogeria de Nadal

Noelia Fernández, periodista

La Columna Noelia Fernández (23/11/2022)

La Columna Noelia Fernández (23/11/2022)

01:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669191542461/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Pràcticament, acaba d'arribar la tardor, de fet portem un parell de setmanes amb dies de pluja, encara que el gran protagonista ha sigut el vent. La calor de principis de novembre ha deixat pas al fred propi de la tardor, però podem dir que acabem de fer el canvi d'armari. Tot i això, pareix que les grans cadenes no perden oportunitat en recordar-nos que cal continuar gastant. Que si fa dos dies encara compraves flotadors per als menuts i samarretes de mànega curta, ara és necessari que et prepares... ¿Per al fred? No! Per a Nadal.

A mes i mig perquè comence oficialment Nadal, no només ja tenim la decoració nadalenca als establiments, els supermercats plens de torrons i pastes, i el fil musical impregnat de nadaletes, també sembla que cal que vestim com ajudants de "Santa" o de ninot de neu amb barret roig i blanc i bastonet de sucre.

Jo he crescut amb Tirisiti, he viscut la màgia de la trilogia, he somiat amb els mags d'Orient i he gaudit cantant nadaletes andaluses amb la meua àvia. M'encanta el Nadal, però d'aquí a veure com els xiquets d'ací a què oficialment comence Nadal hagen de vestir com donyets perquè a les tendes de les grans cadenes no hi ha roba d'hivern o tardor que no tinga motius nadalencs... potser és per a pensar que se'ns n'ha anat un poc de les mans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00