Directo

MUNDIAL DE QATAR Sigue en directo el desenlace de los dos partidos del grupo C en 'Carrusel Deportivo'

Opinión
La Columna

La pilota de la discòrdia

Ferran Cano, periodista

La Columna Ferran Cano (24/11/2022)

La Columna Ferran Cano (24/11/2022)

01:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669273288942/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El mundial de Qatar està sent una font inesgotable de polèmiques portades a les taules del cunyadisme il·lustrat en el que la diferencia es converteix en sentència de què és i no acceptable en la societat del s. XXIDeixant d'un costat el diner tot poderós i un model de govern que no respecta ni reconeix drets fonamentals, ací no hi ha debat, centrem-nos en les persones que viuen a 7.000 km de distància. En el món dels cunyats escolte formes de parlar que denoten aires de superioritat moral i cultural occidental, basades en el desconeixement. Quan he viatjat pel Golf Pèrsic sobretot m'he trobat majoritàriament persones humils amb bondat i a qui preguen tant em dona. Hi ha molta més malícia en els comentaris criticons d'una taula del costat ací que caminant pels carrers de Dubai.Els occidentals per predicar hem de donar exemple i el que donem no és presentable. La FIFA que amenaça amb sancions per visibilitzar suport LGTBI i poques periodistes occidentals desafien el club dels hòmens amb corbata. Així vestien els quatre xics que presenten en la televisió espanyola el partit inaugural, cap dona al comandament. En les tribunes d'ací encara sonen crits homòfobs, insults arcaics que enaltissen el mascle ibèric a pocs metres d'una gespa en la qual les dones estranyament són protagonistes, tampoc ho són en les directives dels clubs. Curiosament, no em ve al cap jugador de la Lliga espanyola que parle obertament d'una orientació que no siga heterosexual.I a tot açò, entre tanta crítica, les audiències parlen i el mundial tan polèmic triomfa en audiències. Veure per a creure i continuar xafardejant...

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad