Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
MÚSICA I ART

L’IVAM porta a la seua seu d’Alcoi un recital d’òpera de cambra amb veus de Les Arts

La soprano Iria Goti i el baríton Alejandro Sánchez, acompanyats pel pianiste José Alberto Sancho, actuaran aquest divendres a les 18 hores amb entrada gratuïta

Alumnes del Centre de Perfeccionament del Palau de Les Arts cantaran aquest divendres a l'IVAM d'Alcoi. / © Miguel Lorenzo / Mikel Ponce

Alcoi

L’òpera torna a la seu de l’IVAM a Alcoi. Serà aquest divendres 13 de gener, a les 18 hores, en un concert que estarà protagonitzat per la soprano Iria Goti i el baríton Alejandro Sánchez, acompanyats pel pianiste José Alberto Sancho, alumnes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts. L’actuació s’emmarca en la col·laboració de l’Institut Valencià d'Art Modern i el Palau de les Arts per difondre la creació artística.

Sonia Martínez, directora adjunta de l’IVAM, ha estat en Hoy por hoy Alcoy explicant el projecte amb què, este divendres al saló d’actes de l’IVAM CADA, es podrà gaudir escoltant les interpretacions com l’Aprile de Ruggero Leoncavallo, l’Elegía eterna d’Enrique Granados, el Vocalise-Étude en forme de havanera de Maurice Ravel, junt amb obres d’altres compositors com Gustav Mahler o Antón García Abril. L’entrada al concert és gratuïta amb invitació que es pot aconseguir en TicketAlcoi.

L'IVAM porta a Alcoi un nou recital d'òpera amb veus de Les Arts

10:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673532218531/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

No és l’única activitat que es desenvoluparà en la seu de l’IVAM a Alcoi perquè aquest dissabte, com ha indicat Martínez, hi ha una nova convocatòria de visita comentada a l’exposició Un contínuum comú indefinidament llis. Serà a les 12 hores i, també, és de participació lliure.

La directora adjunta, per últim, ha oferit un avançament del que es podrà veure a l’exposició sobre Juana Francés que s’inaugurarà a finals de maig.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad