Opinión
La Columna

Fitur

Rubén Cervera, periodista

La Columna Rubén Cervera (20/01/2023) "Fitur"

La Columna Rubén Cervera (20/01/2023) "Fitur"

01:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674207502065/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Hui els parle des de Madrid. Un any mes m'he desplaçat per a assistir a FITUR, una de les fires internacionals més importants en matèria de turisme a Europa, juntament amb la de Londres i la de Berlín.

El dimecres els Reis d'Espanya, van inaugurar aquest certamen, per cert la Reina Letizia anava vestida de Miercoles, el personatge de la famosa sèrie de Netflix. Com els deia els monarques van obrir aquest certamen que se celebra en cinc jornades del 18 al 20 dedicat als professionals i el 21 i 22 al public en general. Un certamen que és una de les millors maneres de donar la volta al món recorrent els seus 10 pavellons.

En un d'aquests pavellons es troba l'estand de Costa Blanca, on Alcoi ahir presente el que serà el futur museu de Camilo Sesto, que estarà situat en el Cami 44 i que s'espera que òbriga les seues portes durant aquest 2023, un reclam turístic que atraurà la visita a la ciutat d'un gran numero de seguidors del cantant Alcoià. Això va ser ahir dijous, però el dimecres, la nostra ciutat també va mostrar el seu potencial cinematogràfic, no sols per tindre bones localitzacions si no per comptar amb una film office, una oficina que ajuda en totes les necessitats que pot tindre un rodatge, des d'ajudar a trobar material electrònic, facilitar la documentació i permisos o buscar a qualsevol professional del sector entre altres.

Yo els desitge que passen tots un bon dia i continue passejant per estos pavellons de FITUR buscant noves destinacions per als meus viatges.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad