Opinión
LA PUNXA

València, ciutat musical

La Punxa de Juan Magraner "València, ciutat musical"

La Punxa de Juan Magraner "València, ciutat musical"

00:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674201320282/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

València entra a formar part de la xarxa de "Ciutats de la Música"... club selecte amb ciutats com Berlín, Sidney, Manchester... Estarà bé si serveix, a més de per a promocionar la capital com un destí musical i per dinamitzar, a banda d'això, dic, si serveix per a superar l'abandó que estan sotmeses les bandes de música amb un suport de mínims; si serveix per a resoldre els embolics de la banda municipal de València convertida en "la casa de los lios"; per resoldre els problemes laborals enquistats en l'orquestra de València; si serveix per a obrir un Palau de la Música tancat des que era xicotet; si apropa el Palau de les Arts als ciutadans, perquè per raons de butxaca està molt lluny. I si serveix perquè les noves infraestructures privades, marca Hacendado, que estan construint-se en València fan que la capital entre d'una vegada en un circuit en el qual mai ha estat: el dels concerts internacionals... Si serveix per a totes eixes coses i moltes altres pendents bé, altra cosa són i seran flors a Maria.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad