Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Pablo Granados: “Obrim l’alberg tres dies pel matí perquè les persones sense llar puguen vindre a dutxar-se, llavar la roba o agafar menjar”

El director de Creu Roja Alcoi explica que tenen censades unes 15 persones sense llar a les que atenen tot l’any i a les que ofereixen la possibilitat de pernoctar a l’alberg quan s’activen els protocols per baixes temperatures, pluges o nevades

Pablo Granados, director de Creu Roja Alcoi, rere l'entrevista en 'Hoy por hoy Alcoy'. / Radio Alcoy

Atenció a les persones sense llar en l'alberg de Creu Roja a Alcoi_Entrevista a Pablo Granados

09:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674485322502/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Creu Roja Alcoi, al llarg de tot l’any, atén a les persones sense llar en aquelles necessitats bàsiques. Pablo Granados, director de l’entitat, ha explicat en Hoy por hoy Alcoy que “obrim l’alberg tres dies pel matí perquè les persones sense llar puguen vindre a dutxar-se, llavar la roba o agafar menjar”. Un col·lectiu que, amb la col·laboració del Serveis Socials de l’Ajuntament, al que s’adrecen per saber com estan i el que necessiten. En aquest sentit, Granados ha indicat que tenen a unes 15 persones censades i que, gràcies a eixe registre, durant la pandèmia van poder contactar amb elles o col·laborar en la campanya de vacunació per la COVID-19, acompanyant-les als punts on s’administraven les dosis.

L’atenció a aquestes persones,  en època d’alertes per baixes temperatures, pluges o neu, s’amplia amb el funcionament del servei extraordinari d’atenció 24 hores en l’alberg, situat a l’edifici de l’estació del tren, perquè puguen anar a pernoctar. Granados, durant l’entrevista, ha comentat que des del passat dimarts que tenen activat el dispositiu però, de moment, aquestes persones no han demanat quedar-se per passar la nit. Amb tot, en Creu Roja Alcoi continuen estan a l’aguait per si ho necessiten.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad