Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ALCOI, AVANT LA FESTA!

Episodi 16: 'El Transvaal' i 'Sorginak'

El pasdoble de Camilo Pérez Laporta i la música incidental escrita per Àngel Lluís Ferrando Morales protagonitzen la nova entrega del programa fester

Alcoi, avant la Festa! Episodi 16: 'El Transvaal' i 'Sorginak'

Alcoi, avant la Festa! Episodi 16: 'El Transvaal' i 'Sorginak'

21:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678716099582/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi, avant la Festa! continua completant el camí que ens conduirà als dies grans dels Moros i Cristians d'Alcoi. Un trajecte ple de música i a l'episodi d'aquest 13 de març han sonat dos peces: una amb 123 anys d'història, l'altra amb un lustre.

En la primera part de programa fester ha sonat el pasdoble El Transvaal que Camilo Pérez Laporta va compondre en 1900 y que està "escrito expresamente para la música Primitiva de Alcoy y dedicado a la Sociedad Apolo" com es pot llegir a la inscripció que va fer l'autor a la portada del guio.

A l'episodi 16 del serial radiofònic-fester ens ha visita Àngel Lluís Ferrando Morales. El compositor alcoià va crear la peça Sorginak per al boato de la capitania de la Filà Navarros, en 2018. L'autor, durant el programa, ha explicat característiques d'aquesta música incidental que, minuts després, hem escoltat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad