Opinión
La Punxa

'No future'

La Punxa de Juan Magraner 'No future'

La Punxa de Juan Magraner 'No future'

00:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678952555477/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Ho diu Joan Mir, director general d'Anecoop: si el minifundisme no acaba, l'agricultura de la Comunitat Valenciana no tindrà futur. Comparà la situació d'ací amb la de Múrcia i Almeria: "Hi ha professionals", digué. Perquè bàsicament hi ha dimensió, tamany. I ací trobem bona voluntat i prou. Com les explotacions no donen, els jóvens peguen a fugir. Les associacions agràries, amb tota la seua bona voluntat, defenen (unes més que altres) un model que no funciona amb arguments romàntics i poc pegats a la realitat. La Generalitat calla i deixa passar... tal vegada el problema més greu és eixe, i no acomet una reestructuració que sembla vital per tal d'assegurar una agricultura que de tant bé que ha anat, de tan prop que la tenim, deixà de ser una prioritat i ara aquell èxit va pel camí de matar-la.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad