Opinión
La Columna

Tanquem l’aixeta

Ezequiel Moltó, periodista

La Columna Ezequiel Moltó (16/03/2023) "Tanquem l’aixeta"

La Columna Ezequiel Moltó (16/03/2023) "Tanquem l’aixeta"

01:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678950585566/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

La sequera no és una amenaça, és una realitat. Ha plogut molt poc este hivern i les previsions apunten que la primavera tampoc portarà gran quantitat de pluja. Les reserves d'aigua estan per davall de la mitja dels últims deu anys i els agricultors ja comencen a veure com les collites minven per la falta d'aigua. Per ara no es parla molt als mitjans de comunicació, ni l'administració pren consciència de la situació preocupant, però prompte aquest tema ocuparà portades i aquest estiu patirem restriccions. Per això és el moment de començar a fer un ús responsable de l'aigua, tancar l'aixeta i recordar aquella frase que a l'escola ens explicaven: l'aigua és un element finit i limitat.

Per cert, parlant d'escola quina grata sorpresa, el dissabte passat prop d'un centenar d'alcoians i alcoianes de la quinta de 1973 i que enguany fem 50 anys s'ajuntaren per dinar a una filà, tot es va gestar per un grup de whatsapp que a poc a poc anava creixent. Uns de Sant Roc, altres de Salesians, les Paules, Carmelites o de la Salle, de l'institut nou o del vell... I faltaren molts que no podien venir o que no els va arribar la informació de la cita. Va estar un dia de retrobada amb gent que feia més de 30 anys que no veies, alguns vivim fora d'Alcoi, i altres continuen mantenint l'amistat de xicotetes, i molts no ens coneixíem, però tots van brindar pels records i pel futur que hi ha al davant. Gràcies i felicitats als organitzadors. Per molts anys més.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad