Opinión
La Columna

La història feta documental: “Memòria d’Alcoi”

Jordi Gisbert, historiador

La Columna Jordi Ortiz (27/03/2023) - La història feta documental: “Memòria d’Alcoi”

La Columna Jordi Ortiz (27/03/2023) - La història feta documental: “Memòria d’Alcoi”

01:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679899531367/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La història d'una ciutat és una part fonamental de la seua identitat i conéixer-la és clau per a comprendre el seu present i el seu futur. Per aquesta raó, les iniciatives com la serie documental "MEMÒRIA D'ALCOI" són importants per a acostar-nos a la història d'Alcoi d'una manera amena i didàctica.

El Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) ha aconseguit plasmar de manera efectiva la riquesa històrica d'Alcoi a través d'aquesta sèrie documental que consta de 10 capítols i ja es poden veure els primers tres en el seu canal de Youtube.

A més, "MEMÒRIA D'ALCOI" és una iniciativa que posa en valor el compromís del CAEHA amb la recuperació i difusió de la història i el patrimoni de la ciutat. Aquesta institució ha treballat durant més de 40 anys per a donar a conéixer la història d'Alcoi i preservar el seu patrimoni cultural i arquitectònic. Amb aquesta sèrie, s'està contribuint a situar a Alcoi en el mapa com una ciutat interessada a conéixer la seua història i a preservar el seu patrimoni.

La sèrie documental és una eina valuosa perquè els ciutadans d'Alcoi coneguen millor la seua ciutat i la seua història: que és un tresor que ha de ser cuidat i difós, i el CAEHA està fent una gran faena amb aquesta iniciativa. Gràcies a moltes persones que li dediquen el seu temps, esforç i il·lusió. Si encara no ho has fet, et recomane gaudir de "MEMÒRIA D'ALCOI" i conéixer una mica més sobre la fascinant història d'aquesta ciutat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad