Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ALCOI, AVANT LA FESTA!

Episodi 31: 'Ragón Falez' i 'Tempora Belli'

Homenatge a la Filà Andaluces pel Sant Jordiet i Àngel Lluís Ferrando Morales ens conta el procés de composició de la marxa medieval

Alcoi, avant la Festa! Episodi 31: 'Ragón Falez' i 'Tempora Belli'

Alcoi, avant la Festa! Episodi 31: 'Ragón Falez' i 'Tempora Belli'

27:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1681737252469/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

A l'inici de la setmana gran de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi li hem posat molta música. En Alcoi, avant la Festa! han sonat compassos d'homenatge als Andalusos, la filà a la que pertany Nicolás Sánchez Linares, Sant Jordiet 2023. I ha estat gràcies al pasdoble Ragón Falez que va compondre Emilio Cebrián en 1933 i està dedicat a Rafaelita González. El títol és un acrònim del nom d'aquesta dona.

En la segona part del programa radiofònic fester hem rebut a Àngel Lluís Ferrando Morales. Éll és l'autor de Tempora Belli, la marxa medieval que va escriure per a l'esquadra de l'alferes de la Filà Muntanyesos de 2005. Durant l'entrevista, el compositor alcoià ha explicat com va ser el procés de creació d'aquesta peça que, també, compta amb versió orquestral (que és la que hem escoltat a l'episodi 31 d'Alcoi, avant la Festa!)

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad